fredag 14 december 2012

Hundar, hus och hjärtats längtan av Lucy Dillon



Åh vad jag har väntat på denna bok!!!! Jag fullkomligt älskade den förra Ensamma hjärtan och herrelösa hundar och har sen dess väntat på att få läsa uppföljaren. På grund av min förkärlek för pocketar och andra böcker på kö har det inte blivit av förrän nu. Men åh vad jag njöt av den!

Juliet har mist sin man Ben, hon bor ensam med hunden Minton i ett hus som är ett totalt renoveringsobjekt. Så även hennes liv.... När plötsligt en inneboende hos grannen knackar på vänder mycket i hennes liv - hon börjar ordna med huset! Ja, ni väntade er nåt annat där va? :) Lugn, det kommer det med - annars skulle det väl inte vara en feelgood-bok? ;) Sakta börjar Juliet återvända till livet, från början mestadels motvilligt eftersom hon plötsligt har ansvar för en herrans massa hundar, katter och krukväxter åt alla möjliga människor i grannskapet, men till slut på egna ben.

Vill du må bra och bli varm i hjärteroten? Längta efter att ha en egen terrier och ett halvrisigt hus att renovera så det blir sådär hemtrevligtstökmysigt? Läs den här boken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar